Welkom > Opslag - L.D.

Opslag - L.D.

C. van den Heuvel & Zn. B.V. beschikt over een ruime opslag capaciteit. 
We hebben een oppervlakte van 2 x 20.000 m2 aan opslagruimte beschikbaar, voor permanente- of tijdelijke opslag.
Onze loodsen hebben de nodige beveiliging & infrastructuur en waarborgen daardoor een veilige en accurate opslag voor uw goederen.

Opslag, Inslag, Uitslag, Overslag en Orderpicken behoren tot onze logistieke diensten.

Graag beantwoorden wij al uw vragen en stemmen uw wensen af op onze mogelijkheden, die wij als logistieke dienstverlener kunnen bieden.
DistriXL


De toegevoegde waarde :


Voor de stipte uitvoering van uw opdrachten zijn wij onderdeel van een landelijk dekkend netwerk, waarmee we te allen tijde kunnen garanderen dat uw colli op de juiste tijd en op de juiste plaats arriveren. Door samen te werken met andere distributiebedrijven die dezelfde doeleinden voor ogen hebben, kunnen we de transportprijzen zeer concurrerend aanbieden.
Ook kunnen we de levertijden minimaliseren en onnodige koeriersritten vermijden. Gorinchem fungeert als middelpunt en dus als distributiecentrum van de Benelux.

Totaal heeft DistriXL 8 vestigingen, ongeveer 750 medewerkers en 600 besteleenheden, een omzet van meer dan Ä 100.000.000,-- en behoort tot de TOP 50 van de Logistieke Dienstverleners in de Benelux.

De website van DistriXL is: www.distrixl.nl


C. van den Heuvel & Zn. B.V. garandeert u een 24 uur distributie in Nederland en een 24 tot 48 uur distributie in BelgiŽ en Luxemburg van colli en palletzendingen (LTL).
Volle vrachten (FTL) zijn uiteraard direct en HUB is ad hoc.

 

Submenu

C.vd. Heuvel Transport & Distributie
Home